رونمایی از چاپ نفیس «نَثراللئالی» در کاخ گلستان

نسخه نفیس «نَثراللئالی»، گزیده‌ای از کلمات قصار امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) به قلم مفسر بزرگ فضل بن حسن طبرسی و به خط استاد احمد نیریزی، با همکاری انتشارات نور هدایت و مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان، روز شنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳ در آیینی رسمی رونمایی می‌شود.

به گزارش میراث‌آریا، آیین رونمایی از چاپ نفیس «نَثراللئالی» روز شنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۴ در کاخ ابیض برگزار خواهد شد.

این اثر ارزشمند، گزیده‌ای از سخنان و حکمت‌های حضرت علی (ع) است که به قلم مفسّر جلیل‌القدر فضل بن حسن طبرسی گردآوری و به خط ممتاز استاد احمد نیریزی نگاشته شده است. نسخه اصلی آن از نفایس گنجینه نسخ خطی کاخ گلستان محسوب می‌شود.

به گفته برگزارکنندگان، چاپ جدید این اثر با همت انتشارات نور هدایت و در قالبی فاخر به شیوه فاکسیمیله (چاپ همسان نسخه خطی) برای نخستین‌بار منتشر شده است.

این مراسم با حضور جمعی از پژوهشگران، خوش‌نویسان، مدیران فرهنگی و علاقه‌مندان به میراث مکتوب ایران برگزار می‌شود و فرصتی برای پاسداشت هنر کتاب‌آرایی و خوش‌نویسی ایرانی- اسلامی خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر 1404082301614
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha